היכנסו לאתר עם פרטי החשבון שלכם.
הקליקו על פרופיל החבר שלכם בחלק העליון של האתר.
הקליקו על My Subscriptions (המינויים שלי) בתפריט הנפתח.
הקליקו על החץ להצגת פעולות נוספות ליד התוכנית.
הקליקו על Cancel Subscription (ביטול מינוי).
הקליקו על Yes, Cancel (כן, לבטל) כדי לאשר את הביטול.